×

DoseSystem opdatering gennemført den 8. okt. mellem kl 20:00 til Ca. 23:00

Dagen efter opdatering:

Genstarte DoseSystem skærme på plejecentre og driller login på computer eller telefon, er et godt råd altid, at trykke Ctrl F5 medens i har DoseSystem login-siden åben. Ryd evt. historik i din Browser hvis det fortsat driller.

Hvis i benytter DoseSystem Notifications Appen, bliver i nød til at afinstallerer appen og installere den igen (eller ryde Cash i appen hvis I ved hvordan man gør det). Herefter skal i logge på Appen med det brugernavn og password i benytter til at logge på jeres Domæne. Kort tid efter vil I kunne modtager PUSH beskeder som I plejer.

Rigtig god arbejdslyst.

Med venlig hilsen
DoseSystem teamet.