×

DoseSystem opdatering den 15 April.

Så sker det enedligt.
Vi er klar til at besvare jeres spørgsmål, som altid på tlf. 7070 7447, ring hvis der er spørgsmål.

Vigtigt dagen efter opdatering, den 15. april:

1. Den nye DoseSystem  Notifications APP skal downloades til alle telefoner og der skal logges ind på appen på ny, for at  modtage PUSH beskeder. (OBS: Den gamle app virker ikke længere). Sikre dig også at du har valgt alle de Domæner du vil holde øje med. Test for en sikkerheds skyld.
  2. Den nye SoftWare på alle DoseCans.  Husk at følge op på om der er kvitteret, eller om der er meldt  "Ingen forbindelse til enheden" kl 10:43, den 16. april.
  3. NY forbedret bruger- oplevelse når i logger ind på systemet, men I skulle gerne kunne genkende det hele.

DoseCans opdatering den 15. April i løbet af dagen.

1. DoseCans opdatering sendes ud den 15. om morgenen og DoseCans vil opdatere sig i løbet af dagen. OBS: Dette kræver at DoseCans er tilsluttet strøm.
    1. Opdateringen har rettet fejl med bla. opladning og der er tilføjet nye features som ”Pausering” og ”Viderestilling til mobil". Viderestilling fungerer kun til V2 og NFC DoseCans.

Se mere om opdateringen her:

Som PlejePersonale: DK | Quick Guide - Professionel

Som Privat: Quick Guide private