×

Fejl med Apple MultiBackup App.

Den 21. Juni

Apple opdatering klar i itunes, men der kommer ikke PUSH beskeder igennem. Vi arbejder på sagen og vender tilbage så snart vi har en løsning.

Men I får oversigt over "røde flag" i Apple MultiBackup app 2.01, men ingen PUSH beskeder.

Opdatering til Android sendt ud den 6. Juni og fungerer som den skal.

Vi beklager fejlen, som skyldes den øgede sikkerhed i forbindelse med GDPR.

Vi underretter jer via mail og her på supportsiden når problemet er løst.