×
Loading...

Hvordan er jeg Backup til et Domæne?

Jesper -

Med DoseSystem MultiBackup appen, bliver det muligt at modtage PUSH beskeder på din telefon eller tablet. Dvs. du kan modtager røde flag/ alarmer fra en enkelt DoseCan eller et helt Domæne/område.

Appens eneste funktion er at gøre det muligt for telefonen at modtage Alarmer fra den eller de tilknyttede DoseCans.

DoseSystem Multibackup 2.0 fungere pt. kun på Android og ikke på telefoner ældre end V4.4.X

For mere info se her: MultiBackup App 2.0

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer