Support telefon: +45 70707447

Hvordan prækvitterer jeg?

Jesper -

Hvis man har aktiveret prækvittering på en bestemt alarm, så har man efterfølgende mulighed for dette.

Man skal holde "OK" knappen nede i 5 sekunder til DoseCan giver et bip og skriver "kvitteret" i displayet. Næste medicin vil efterfølgende blive vist.

Hvis man prækvittere for mere end en ting, vil de komme efter hinanden i display, så hold øje, for at sikre at alt er givet som det skal.

En god funktion, hvis det nogle dage passer bedre at medicinere før tid.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer