×

Hvordan prækvitterer jeg?

Hvis man har aktiveret prækvittering på en bestemt alarm, så har man efterfølgende mulighed for dette.

Man skal holde "OK" knappen nede i 5 sekunder til DoseCan giver et bip og skriver "kvitteret" i displayet. Næste medicin vil efterfølgende blive vist.

Hvis man prækvittere for mere end en ting, vil de komme efter hinanden i display, så hold øje, for at sikre at alt er givet som det skal.

En god funktion, hvis det nogle dage passer bedre at medicinere før tid.