×

Käyttäjän siirtäminen toiseen verkkotunnukseen

Kirjaudu siihen verkkotunnukseen, johon käyttäjä siirretään.

Napauta Käyttäjä + painiketta.

Valitse "Siirrä käyttäjä toiseen verkkotunnukseen".

Täytä tiedot ja paina "Siirrä käyttäjä" -painiketta.

HUOM. Käytetyn sähköpostiosoitteen on löydyttävä vastaanottavalta verkkotunnukselta. Sähköposti lähetetään vastaanottavaan verkkotunnukseen, joka hyväksyy siirrettävän käyttäjän. Kaikki tiedot on kirjattava oikein huomioiden erityisesti pienet ja suuret kirjaimet jne.

Palvelun toteuttaa Zendesk