×

Lääkityksen kuittaaminen

DoseCan -lääkemuistuttaja alkaa soida ja vilkkua, kun on aika ottaa lääke. Kun lääke on otettu, paina OK-painiketta kuitataksesi, että annos on otettu tai että mahdolliset muut SidePlan -muistutukset on huomioitu ja suoritettu, esim. ”ota insuliini”.

Kun painat OK -painiketta, sammutat hälytyksen. Tämän jälkeen näyttö ilmoittaa, milloin sinun on otettava seuraava lääkeannos tai suoritettava SidePlan -muistutus.