×

DoseCan -lääkemuistuttajan käyttäjistä vastaaminen

DoseSystem MultiBackup -sovelluksella on mahdollista saada puskuriviestejä puhelimeesi tai tabletti-laitteellesi. Tämä tarkoittaa, että voit vastaanottaa hälytyksiä (punaisen lipun) joko yhdestä DoseCan -lääkemuistuttajasta tai sitten kaikilta tiettyyn verkkotunnukseen tai alueeseen kuuluvilta käyttäjiltä.

Sovelluksen ainoa toiminto on lähettää älypuhelimeen tai tablettiin hälytyksiä siihen liitetystä DoseSystem -järjestelmästä.

Sovelluksen asentaminen: Lataa DoseSystem MultiBackuo 2.0 -sovellus Google Play -kaupasta älypuhelimeesi.

Katso lisätietoja täältä: MultiBackup 2.0 EN

Puskuriviestit ovat varoituksia kuittaamattomista lääkkeistä tai muusta virheestä, kuten esimerkiksi DoseCan -lääkemuistuttajan akun tyhjenemisestä, verkon ulkopuolella olemisesta, lääkkeiden loppumisesta tai mahdollisesti tapahtuneesta virheestä laitteessa. Käyttäjistä huolehtivan hoitohenkilökunnan vastuulla on ottaa yhteyttä käyttäjään ja avustaa heitä tarpeen mukaan lääkkeiden otossa.

Huomautus: DoseSystem MultiBackup -sovellus ei toimi Android-puhelimissa, jotka ovat vanhempia kuin malli V4.4.X.