Support telefon: +45 70707447

Kuinka valmiiksi annostellut lääkkeet laitetaan DoseCaniin?

Jesper -

DoseCanissa ei ole moottoria tai muita komponentteja, jotka auttaisivat ohjaamaan annospakkauksia. Lääkemuistuttaja on kehitetty mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi.

1. Avaa kansi.
  2. Siirrä pilleritarjotin sivuun hetkeksi.
  3. Aseta annosrulla siten, että ensimmäinen annospussi tulee ulospäin (kuten kuvassa).
  4. Aseta pilleritarjotin takaisin paikalleen.
  5. Aseta ensimmäinen lääkeannospussi tarjottimen päälle.
  6. Sulje kansi. Ensimmäinen annos on nyt valmis otettavaksi. Tarkista kuitenkin aina, että tiedot täsmäävät: näytöllä tulisi näkyä kellon aika, seuraavan hälytyksen nimi ja lääkkeenottoaika, käyttäjän nimi sekä DoseCanin numero.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

Kommentit