×
Loading...

Ennakkohälytys

Jesper -

Jos olet aktivoinut tietylle hälytykselle ennakkohälytyksen, paina "OK" -painiketta 5 sekunnin ajan, kunnes DoseCan antaa äänimerkin ja näyttöön ilmestyy sana "kuitattu". Tämän jälkeen näyttö näyttää seuraavaksi otettavan lääkeannoksen. Jos ennakkohälytys aktivoituu useammalle kuin yhdelle annokselle, ne tulevat näytölle yksi toisensa jälkeen. Varmista, että kaikki lääkeannokset annetaan asianmukaisesti. Tämä toiminto on hyödyllinen, jos lääkkeen voi ottaa aikaisemmin esimerkiksi kotihoitajan ennakoitua aikaisemman käynnin yhteydessä.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

Kommentit