×

Hvordan Pre-kvitterer jeg?

Hvis man har aktivert pre-kvittering på en bestemt alarm, så kan man etterfølgende benytte seg av dette.

Man skal holde "OK" knappen nede i 5 sekunder til DoseCan gir et bip og skriver "kvittert" i displayet. Neste medisin vil etterfølgende vises.

Hvis man pre-kvitterer for mere enn en ting, vil de komme etter hverandre i displayet, så hold øye, for å sikre at alt er gitt som det skal.

En god funksjon, hvis det Noen dager passer bedre å medisinere før planlagt tid.

Levert av Zendesk