×

Push beskeder

FREMGANGSMÅTE

1: Last ned DoseSystem app'en i din store (Itunes, Play eller Microsoft)

2: Velg, om du vil være back-up til et helt domene (alle brukerne) eller en enkelt DoseCan

3: Hold øye med push-beskjeder som kommer til ditt system – et ikon øverst på skjermen gir informasjon om det domene eller den DoseCan, du er back-up for

FORKLARING

En push-beskjed er en form for SMS, som du mottar på ditt system uten at du trenger å være logget på systemet. Push-beskjeder kommer kun i forbindelse med feil, som krever handling, dvs. manglende kvitteringer, lavt batteri, behov for tilførsel av strøm eller ute av drift beskjeder.

Trykker du på push-beskjeden innenfor 30 min., vises et bilde med feilen og hvem den gjelder. Trykker du etter 30 min., er bilde borte, og du blir henvist direkte til logg-in.

Du kan ikke rette opp eller slette "røde flagg" via push-beskjeder. Push beskjeder er kun en alarm. Logg derfor alltid på systemet og sjekk at det blir tatt hånd om feil flere ganger daglig, også selv om du ikke har mottatt PUSH beskjeder.

Levert av Zendesk