×

Problemer med Notification App på Android?

Dagen efter opdateringen kan der være en hvid skærm med en HTML-fejl. Hvis du ser denne, skal du enten slette Cach i DoseSystem Notification App eller geninstallere det. Log derefter ind på appen med dit brugernavn og adgangskode.

Har du problemer med at installere DoseSystem Notification app på din Android telefon, og får en gul tekst, som nedenstående. Så forsøg at følg følgende steps.

1: Opdater telefonen med nyeste Software

Gå til indstillinger på din telefon (tandhjulet)

Vælg "om telefonen"/ "About device"

Vælg "Software opdatering"/ "Software update"

Opdater nu/ update now.

Installer/ opdater Chome

2: Installer eller opdater Chome

Åben "Play butik"/ "Play store"

Skriv "Chrome" og søg

Vælg Install eller "Opdater"/"update"

3: Angiv Chrome som din standard webbrowser

Følg vejledningen her: https://support.google.com/chrome/answer/95417?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=da

Genstart telefonen og prøv DoseSystem Notification Appen igen.

4: Virker ovenstående ikke, så er det muligvis fordi telefonen ikke har opdateret appen "Android System WebView".

Åben "Play butik"/ "Play store"

Skriv "Android System WebView"

Vælg Opdater eller installer

Genstart telefonen og prøv DoseSystem Notification Appen igen. (ryd evt. historik og cookies i Chrome browser).

Får du fortsat en gul tekst når du åbner Browser, er din telefon formentligt for gammel til at benytte Appen. Desværre.

Levert av Zendesk